Besplatna pripremna nastava za malu maturu u Sremskoj Mitrovici: Prijave otvorene do 15. marta

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Drugu godinu za redom, Kancelarija za mlade u Sremskoj Mitrovici u saradnji sa Gradom organizuje besplatnu pripremnu nastavu za malu maturu, pružajući priliku svim zainteresovanim učenicima da se dodatno pripreme za ovaj važan ispit.

Prijave su otvorene do 15. marta, a zainteresovani se mogu prijaviti putem Google upitnika ili lično doći u prostorije Kancelarije za mlade u Sremskoj Mitrovici na adresi Svetog Dimitrija 10. Obrazac za prijavu sadrži osnovne podatke, nakon čega će biti formirane grupe na osnovu srednjih ocena učenika. Priprema se vrši iz dva predmeta, srpskog jezika i književnosti i matematike.

Prošle godine, nastava je organizovana u četiri osnovne škole: „Jovan Popović“ i „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku i „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici, a isti model će biti primenjen i ove godine.

Cilj ove inicijative je obezbediti jednak pristup pripremi za malu maturu svim učenicima, kako bi se što bolje pripremili za upis u srednju školu po svojoj želji. Takođe, ova besplatna priprema omogućava roditeljima da se oslobode finansijskog tereta koji sa sobom nosi dodatna privatna nastava.

Prošle godine se prijavilo preko 300 učenika, a očekuje se da će interesovanje biti jednako veliko i ove godine. Svi zainteresovani su pozvani da se prijave i iskoriste ovu dragocenu priliku za dodatnu pripremu za malu maturu.

LINK za prijavu OVDE

Možda Vam se svidi i