Završeno prijavljivanje poslodavaca za program „Moja prva plata“ – Prijave za posao Od 13. Novembra

Od strane Ozon
0 komentar

U sklopu programa „Moja prva plata,“ faza prijavljivanja poslodavaca i oglašavanja slobodnih radnih mesta uspešno je završena prema rokovima koji su određeni od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sledeća faza ovog programa, u kojoj će mladi kandidati moći da se prijave za poslove, planirana je da počne 13. novembra i trajaće do 6. decembra. Tokom ovog perioda, mladi će imati priliku da pregledaju i konkurišu za razna radna mesta putem portala „Moja prva plata.“

Nakon toga, od 7. do 22. decembra, poslodavci će pažljivo razmotriti prijave i odabrati kandidate koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama biće objavljena najkasnije do 29. decembra.

Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavaca i izabranih kandidata, kojima se uređuju međusobna prava i obaveze, planirano je da se obavi od 1. do 19. januara naredne godine. U tom periodu takođe počinje i sprovođenje programa „Moja prva plata,“ dajući mladima šansu za zaposlenje i razvoj svojih karijera.

Možda Vam se svidi i