VODIČ KROZ VINSKI PARK: Evo ko nastupa u muzičkom delu vinskog parka

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Mitrovčane i turiste osim dobrog vina, očekuje i dobra muzika, na Vinskom parku Sremska Mitrovica 2023: Šesti po redu „Vinski park“ počinje u subotu, 26. avgusta, na dobro poznatoj lokaciji – Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici, početak je zakazan za 17 časova, a trajaće do ponoći.

Ovaj festival je značajan kao najveći vinski događaj otvorenog tipa u našoj zemlji, ne samo po broju već i po kvalitetu izlagača i posetilaca. Tokom ovog festivala, preko 100 vinarija iz Srbije i šireg regiona će predstaviti preko 700 vrhunskih vina.

Neo Stereo – Sarajevo

Neo Stereo je sarajevski bend, širokog Funk, Rock i Pop repertoara te beskrajno pozitivne energije koju nesebično deli sa publikom na svojim nastupima. Članovi benda dolaze iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Orašja i čine ih: vokal – Jelena Sladoje, gitara – Dino Mangafic, bass – Miloš Grbić, klavijature – Amar Hadžimujić i bubanj – Boris Sikuljag.

Duo „Imperial Strings“

Jazzysad

Umetnik Jazzysad će uživanje upotpuniti zvucima acid jazz, nu-jazz, lounge, boogie, brasilian and latin jazz.

Jazzysad je DJ i producent iz Subotice. Jedan je od pionira electro swing, nu-jazz i elektro tango zvuka u regionu. Stvara pod uticajem soul, jazz, boogie, hip hop, trip hop, brazilian i broken beat zvuka.

Satnica

18 do 20:00h – Duo „Imperial Strings“
20:30 do 23h – NEO STEREO, Sarajevo
23 do 24 h – Jazzysad

Lokacija

Gradski Park Sremska Mitrovica – Google Maps

Možda Vam se svidi i