Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio optužnicu: Zbog ranjavanja partnera na optuženičkoj klupi

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA – Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) iz Vršca zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Ona je optužena da je svog vanbračnog partnera Boška N. (44) iz Šida, krajem februara ove godine, nanela više uboda nožem u predelu stomaka i leđa.

Kako su rekle komšije dan nakon incidenta, emotivni partneri često su se svađali, a nekoliko puta je policija morala da interveniše. Tako je bilo i te kobne večeri kada se, posle žustre rasprave, Jadranka dohvatila noža i četiri puta ubola svog vanbračnog supruga. Povređenog Boška sa teškim telesnim povredama odvezli su u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavio, i on će na suđenju biti glavni svedok protiv okrivljene.

„Kod njih se često čula svađa. Oboje su voleli da popiju, a kada im se razum pomuti od alkohola, onda se svašta dešava. Mi smo često zvali policiju, jer je iz te kuće u kojoj su živeli uveče dopirala galama,“ rekao je jedan od komšija Z.G. ovog para koji kaže da ga sve ovo nije iznenadilo.

Jadranka se od hapšenja nalazi u pritvorskoj jedinici KPZ-a, odakle će biti sprovedena na suđenje.

Možda Vam se svidi i