VIDEO: Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Od strane Ozon
1 komentar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

On je izjavio da će država angažovati svetske stručnjake, iz Norveške, SAD, ali i one preko UNICEF-a da zajedno sa našim ekspertima rade na podršci deci i roditeljima.

Istakao je i da se razgovara sa ljudima iz norveške ambasade jer su njihovi stručnjaci imali iskustva sa Brejvikom.

Razgovaramo i sa stručnjacima iz Los Anđelesa koji imaju iskustva sa pucnjavama i stručnjacima iz drugih delova sveta da zajedno sa našim ekpertima rade na podršci„, kaže Vučić.

Njegovo obraćanje mogli ste da pratite na jutjubu.

Izvor: 021.rs

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Mučenik 14.05.2023. - 12:37 am

Najčuveniji gospodin Srbije, ΛV deset godina priča istu priču i isto se ponaša. On je pljačkao penzionere četiri godine, sa više od 60% prosečne penzije u odnosu na prosečne plate, kada je zaseo u fotelji vlasti spustio je ptosečnu penziju, uz pomoć MMF, na 40% prosečne plate i nije ga sramota i greh da onako bedne penzionere doveo u veću bedu, a to je penzionerska tragedija izazvana od ljubimca penzionera, još uvek, predsednika države. On priča da neće da zloupotrebljaва ničiju tragediju, a zaboravio da su penzioneri tragičari njegove politike i žive u bedi, jadi i gladi, ali ne umeju da kunu. On se hvali sa basnoslovnim povećanjem penzije od 12% početkom godine, a inflacija je iznad 16% i još se hvali o svakodnevno о dvocifrenom porastu penzije, ali se ne zna kada, verovatno za Novu 2024. godinu. Em bedni, em gladni penzioneri gledaju u Vučka kao u Boga i glasaju isključivo za njega, svoga grobara. Tako im i treba.

Komentari su zatvoreni.