VIDEO. Deseti dan festivala: Koncert hora „Vivak“ obeležio osmi rođendan devojčice Zorane i jubilej 25 godina „Vivka“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru desetodnevnog Festivala „Stani svete dok govori dete,“ koji organizuje Udruženje Sirmium-grad dece, održan je spektakularan koncert hora „Vivak“ iz Istoimenog muzičko-kreativnog centra Tamare Pajkanovic. Ovaj događaj takođe je označio osmi rođendan devojčice Zorane, pružajući publici jedinstveno iskustvo puno muzike i božanstvenih glasova mladih izvođača.

Sala hotela Srem bila je ispunjena uzbuđenim posetiocima koji su uživali u magičnom koncertu. Tokom večeri su dodeljene zahvalnice horu „Vivak,“ Tamari Pajkanovic, voditeljima Iskri i Jovani, dirigentu i talentovanoj umetnici Andrei Vrsajković, kao i izuzetnim muzičarima Draženu Mareku, Borku Voljaneku i Nenadu Koviljcu. Posebne zasluge su pripale i fotografu i kolegi Vladimiru Kovacevicu, kao i toncu Miroslavu Brkiću, koji su doprineli uspehu ovog događaja.

Hor „Vivak“ je svojim nastupom oduševio prisutne, a publika je bila svedok neverovatne harmonije i talenta ovih mladih izvođača. Ovaj koncert bio je ne samo proslava muzike i umetnosti, već i obeležavanje dugogodišnjeg postojanja hora „Vivak,“ koji je tokom 25 godina svog rada postao prepoznatljiv i voljen deo kulturne scene.

Uz to, proslavljena je i osma godišnjica devojčice Zorane, što je učinilo ovaj događaj još posebnijim. „Stani svete dok govori dete“ festival nastavlja da inspiriše zajednicu i promoviše umetnički duh kod mladih talenata.

Ovaj koncert je još jedan dokaz da umetnost i muzika imaju moć da spajaju ljude i stvaraju nezaboravne trenutke.

Možda Vam se svidi i