Veliki uspeh atletičara „Sirmium“ na Prvenstvu Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Proteklog vikenda u Novom Pazaru održano je Prvenstvo Srbije za mlađe juniore/ke (U18), a Atletski klub Sirmium iz Sremske Mitrovice može biti izuzetno ponosan na postignute rezultate. Učestvovalo je šest predstavnika kluba, a svi su osvojili vredne medalje..

Anja Čančarević je postala šampionka u bacanju kugle i osvojila srebro u bacanju diska. Strahinja Čikić je osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metara, dok je u trci na 400 metara s preponama zauzeo drugo mesto. Stefana Đonića, iako još uvek pionira (U16), krasi srebro u trci na 110 metara s preponama. Đorđe Ilić je osvojio bronzanu medalju u bacanju diska. Filip Čarnopiski, učenik Danila Krtinića i trenera Dragane Tomašević, ubedljivo je trijumfovao u disciplini bacanja diska, a takođe je ostvario normu za učešće na EYOF-u koji će se održati ovog meseca u Mariboru, Slovenija.

Muška štafeta u sastavu Đorđe Ilić, Luka Krnjević, Strahinja Čikić i Stefan Đonić osvojila je bronzanu medalju u trci na 100-200-300-400 metara.

Treneri Macanović, Tomašević i Krtinić izrazili su zadovoljstvo postignutim plasmanima i brojem osvojenih medalja, s obzirom na broj takmičara koji su nastupili. Iako postoji žal za boljim rezultatima, oni se nadaju da će se njihovi atletičari istaknuti na nekim od budućih takmičenja.

Atletski klub Sirmium može biti ponosan na sjajne rezultate svojih atletičara i ističe da će nastaviti da ih podržava i motiviše u daljem napredovanju.

Možda Vam se svidi i