Ustanova za negovanje kulture „Srem“ poziva amatere na FOTO-KONKURS „MITROVICA KROZ OBJEKTIV“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U sklopu kulturnih dešavanja, Ustanova za negovanje kulture „Srem“ otvara vrata svim entuzijastima i zainteresovanim fotografima koji sebe smatraju ljubiteljima fotografske umetnosti. Pozivaju se svi sugrađani iz Grada Sremska Mitrovica da se prijave na foto-konkurs pod nazivom „Mitrovica kroz objektiv: Gradski park“.

Konkurs je otvoren za sve foto amatere koji žele da svojim objektivom zabeleže čari i lepotu Gradskog parka. Potrebno je poslati maksimalno tri fotografije u elektronskom formatu (JPEG) na adresu: ustanovasrem.foto@gmail.com.

Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Ustanove za negovanje kulture „Srem“ (https://www.facebook.com/ustanova.sremsm), gde će građani imati priliku da glasaju za najkreativniji rad putem „lajkova“, delujući kao Žiri publike.

Ocenjivanje i izbor dobitnika prve tri nagrade biće sprovedeni od strane stručnog žirija. Pobedničke fotografije, zajedno sa svim drugim takmičarskim radovima, biće javno prikazane na Facebook stranici Ustanove za negovanje kulture „Srem“.

Rok za prijavu na Konkurs traje do 23. 11. 2023. godine, dok će glasanje na Facebook stranici trajati od 24. 11. do 27. 11. 2023. godine.

Svečana izložba fotografija pod nazivom „Mitrovica kroz objektiv“ zakazana je za 30. 11. 2023. godine.

Podsećamo sve učesnike da slanjem radova na Konkurs, automatski daju dozvolu za objavljivanje i korišćenje svog rada.

Fotografije moraju biti vezane isključivo za Gradski park u Sremskoj Mitrovici, a svaki rad mora sadržati ime i prezime autora, naziv rada, kontakt telefon i e-mail adresu.

Ovo je prilika za sve ljubitelje fotografije da pokažu svoj talenat i zabeleže čaroliju Gradskog parka kroz svoj lični umetnički izraz. Ustanova „Srem“ poziva sve zainteresovane da se prijave i podele svoje viđenje ove prelepe sredine kroz objektiv.

Možda Vam se svidi i