Uhapšen zbog ubistva ženinog dede

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – B. R. (27) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog teškog ubistva koje je izvršeno 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici.

Kako saznajemo od meštana, uhapšeni B. R. (27) je suprug od unuke ubijenog Nikolić. I (78). B. R. (27) trenutno živi u Sremskoj Mitrovici.

Komšije veruju da je B.R (27) ubio dedu svoje žene jer ga je uhvatio u krađi.

„Kada su ga odneli bio je samo u donjem vešu, sav u ranama, ruka mu je bila krvava i glava, verovatno se branio. Nikolić je bio domaćin čovek, u dvorištu je imao i mehanizaciju. Mislim da je čuo buku i da je izašao da vidi šta se dešava. Ali, to su seoska nagađanja. Ko zna šta se desilo. Kada smo čuli ko ga je ubio, šokirani smo, ne znam kakva je situacija u porodici sa unukom, jer mislim da oni žive u Sremskoj Mitrovici, rekao je jedan od meštana.

On dodaje da je kazan za rakiju, koji je bio nov, izvučen pa sumnjaju da je pokušao da odnese i kazan. A kako je ranije izjavila supruga ubijenog Nikolić I. iz kuće je nestao i novac.

Nesrećnog čoveka je beživotnog u dvorištu zatekla njegova supruga i odmah pozvala policiju. Kako je supruga ranije potvrdila, u kući u kojoj su živeli ona i njen suprug, nestao je novac, te ona sumnja na provalnike.

Tragedija se odigrala u ulici Žarka Nikolića u blizini kanala Bogaz.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, rasvetlili ovo teško ubistvo koje se desilo u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici i uhapsili B. R. (27) koji se tereti za ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, u ranim jutarnjim časovima, mačetom naneo povrede sedamdesetosmogodišnjem čoveku po glavi i rukama, od kojih je preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, B. R. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Možda Vam se svidi i