U Zasavici I u planu izgradnja poslovnog objekta i 5 bungalova u funkciji turizma

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U Zasavici I u planu je izgradnja objekata turističkog gazdinstva koji se sastoje od poslovnog objekta i 5 bungalova. Izrađivač urbanističkog projekta, koji se nalazi na javnoj prezentaciji je JP za poslove urbanizma Urbanizam Sremska Mitrovica.

Projektovani objekti turističkog gazdinstva služe za kratkotrajni boravak i odmor, opuštanje i rekreaciju, kao i za prezentaciju poljoprivrednih proizvoda iz sopstvene proivodnje, navodi se u projektoj dokumentaciji.

Projektom je predviđena izgradnja bungalova spratnosti P+0, poslovnog objekta spratnosti P+1 i 4 ista bungalova spratnosti P+0, kao i izgradnja saobraćajnice i manipulativne površine, uređenih slobodnih zelenih zona i potrebne infrastrukture. Naselje Zasavica I, kako se navodi, od gradskog centra udaljeno je oko 19 km, a predmetne parcele nalaze se na vodnom zemljištu, na desnoj obali Save.

Ukupna površina parcela obuhvaćenih urbanističkim projektom iznosi 0,20 ha.

Ukupna bruto površina poslovnog objekta iznosiće 163,40 m2, dok će manji bungalov imati površinu od 43,68 m2. Ostala 4 bungalova su ista po strukturi i kvadraturi i ukupna bruto površina 4 objekta iznosiće 105,60 m2.

Slobodne površine ispred i oko objekta predstavljaju delove saobraćajne infrastrukture, pešačke staze i platoa oko objekata. Takođe je planiran prostor za igru dece – manja igrališta u severoistočnom delu suprotno od položaja objekata na parceli, a predviđeno je postavljanje klackalica i ljuljaški. Zelenilo je planirano oko celog kompleksa.

(Foto: screenshot/Grad Sremska Mitrovica/UP/JP za poslove urbanizma Urbanizam Sremska Mitrovica)

Izvor eKapija

Možda Vam se svidi i