U subotu Agrobiznis sajam u gradskom parku – podrška malim poljoprivrednicima

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Drugi “Agrobiznis Sajam” – sajam lokalnih proizvođača poljoprivredno – prehrambenih proizvoda, održaće se u subotu 23. septembra od 17:00 časova.

Manifestacija ima ambiciju da pomeri fokus proizvođačima, privrednicima i poslovnim ljudima sa poljoprivrede na proces stvaranja dodatne vrednosti. Da se proizvođača poljoprivredno – prehrambenih proizvoda obezbedi još jedno mesto za prezentaciju njihovih proizvoda i umrežavanje sa ostalim proizvođačima poljoprivredno – prehrambenih proizvoda.

Sajam se održava u gradskom parku u centru Sremske Mitrovice.
Sajam prerađivača okuplja lokalne, registrovane i neregistrovane, proizvođače poljoprivredno-prehrambenog asortimana, početnike i one koji imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti kako bi svi postepeno ušli u legalne tokove proizvodnje i prometa svojih proizvoda

Sajam je podržan od strane Grada Sremska Mitrovica, Gradske uprave za kulturu i sport, Razvojne agencije Vojvodine, Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, Privredne komore Srbije RPК Sremska Mitrovica, Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica i Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica.

Domaćin i organizator: Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica.

Evo kako je bilo 2022. godine:

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar