U gradu i “Nervozni poštar”: 31. decembar počinje sa dnevnim žurkama a evo koliko košta Nova godina u restoranima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ukoliko se odluče da Novu godinu ne proslave na otvorenom ili u krugu porodice, već u nekom od restorana i klubova moraće da izdvoje u proseku od 35 do 70 evra po osobi. Cene, kao i ponuda su šarenolike. U dobar provod može se i sa dovoljno novca za nekoliko pića, ako ste uspeli da rezervišete mesto. Kao i prethodnih godina vreme slavlja različito je od lokala do lokala.

Za najluđu novogodišnju noć pripreme se ubrzavaju, jer je ostalo samo jedanaest dana.

Spremaju se restorani, kafane, kafići i klubovi.

U Sremskoj Mitrovici, već godinama aktuelne su dnevne žurke 31. decembra, pa tako nekoliko lokala koje smo izdvojili nude, odlične dnevne zabavne sadržaje. Do 31. decembra, najavljuju, moguće da će dnevne žurke produžiti i na noć. Za sada ostaju na dnevnim varijantama.

Kafe bar Capanna kao i svake godine organizuje za poslednji dan u godini, 31. decembra druženje tokom dana, uz živu muziku.

I kafe – restoran Santa ove godine priprema dnevnu zabavu, koja počinje od 14:00 časova uz
švedski sto, a svira “Nervozni poštar”.

Antique kafe i restoran organizovao je novogodišnje druženje tokom noći, žurku uz živu muziku. Cena po osobi iznosi 5.000 dinara. Hrana u neograničenim količinama Za svaki sto buteljka vina gratis. Sve ostalo piće se plaća po redovnim cenama. Iz ovog lokala najavljuju i vredne nagrade iznenađanja. Naravno, broj mesta je ograničen, na 60 sedećih mesta a svira Opposite band. Oni koji se odluče da rezervišu do 23. decembra, mogu da uštede, do tada je cena dočeka, 3.500 dinara.

Poslednjeg dana u ovoj godini dnevno druženje je sigurno, kažu u restoranu Promenada.  Organizujemo svečanost  uz lokalni bend,  uz novogodišnji meni – kazali su u ovom lokalu na Savi.

U Fragment baru  će nastupati DJ Basco na dnevno žurci od 15:00 časova i ulaz je slobodan.

Oni koji žele da novogodišnju noć provedu u restoranu uz muziku, u lokalu na Savi – Posejdon Apartments&Restaurant, gde zabava počinje u 20 časova, a cena za kompletan meni novogodišnje večeri iznosi 7.500 dinara.

Doček nove 2024 u NOX-u– od jutra do zore. Za dnevnu žurku u ovoj sremskomitrovačkom noćnom baru nastupiće Đani, dok je za sam doček Nove godine najavljen DJ Blindmen.

Industrija za 31. decebar pripremio je noćnu žurku. Za doček NOVE 2024. u ovom restoranu plaćate  3.000 dinara po osobi. U cenu rezervacije ulazi večera (čorba, glavno jelo i dezert), dok piće ne ulazi u cenu rezervacije!

Pa ko voli može ceo dan, a ko ne može da izdrži, mora da donese tešku odluku: Dnevna ili noćna žurka.

Ako volite doček u prijatnoj atmosferi, sa večerom i muzikom baš po vašoj želji onda je pravo mesto za vaš doček upravo neki od brojnih Mitrovačkih restorana. Nema sumnje da su prednosti novogodišnjih proslava u restoranu brojne, ali mnogi vole da dočekaju Novu godinu u kafiću, što bar u Sremskoj Mitrovici ove godine neće biti problem. Da li dnevna ili noćna žurka, na vama je da odlučite, jedno je za sada skoro sigurno, poslednjeg dana stare godine Mitrovčani su već na većini dnevnih mesta uspeli da „ugrabe“ svoj deo kafića, a za one koji se do sada nisu odlučili, treba da požure, jer izgleda da se za dnevne žurke traži mesto više. Jedno se sigurno, sve je više onih koji se odlučuju za druženje po kućama, i kako kažu, jedva čekaju da godina prođe.

Pa, dobar vam provod želimo!

Možda Vam se svidi i