“Tvrđava” iz Grgurevaca – neporažena ekipa FK “Sparta”

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Sparta“ iz Grgurevaca postaje nezaustavljiva sila u GFL Sremska Mitrovica nakon što je nedavno dobila potpuno novi teren i stadion. Ovaj klub je oduševio svoje navijače nizom ubedljivih pobeda i odličnim igrama na domaćem terenu. Njihov sledeći izazov je gostovanje od strane snažnog rivala, ekipa „Planinac“ iz Ležimira, takođe neporažene u ovosezonskom takmičenju. Utakmica je zakazana za nedelju, 14. oktobra, s početkom u 15:30 časova.

Nakon što su dobili novi teren i stadion, „Sparta“ iz Grgurevaca nije zabeležila nijedan poraz. Njihova dosadašnja forma impresionirala je kako igrače, tako i vernu publiku. Domaći teren postao je prava tvrđava, a igrači su iskoristili prednost tog faktora da pokažu svoj potencijal. Trener Sparte, Ratković Stanislav zvani Nane, ističe da je entuzijazam u klubu na vrhuncu i da je ponosan na naporan rad koji su igrači uložili kako bi postigli ovakve rezultate.

Nasuprot njima, ekipa „Planinac“ iz Ležimira takođe se istakla kao ozbiljan konkurent u ovogodišnjem takmičenju. Nisu upisali nijedan poraz i do sada su pokazali impresivan niz igara. Ovaj susret obećava napetu borbu i priliku za navijače oba tima da vide kako se ova dva neporažena rivala suočavaju na terenu.0

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Grgurevci 13.10.2023. - 10:29 am

Novim stadionom se siri nesnosan smrad iz tovilista Duska i Nikole Lodjinovica, koji drze 600 svinja!!! Odmah pokraj terena i stadiona!
Decu nam truju sa amonijakom i ostalim otpadnim materijama iz osoka, ne smrdi to sve bezveze, otrovno je!
Grgurevcani udruzimo se da zatvorimo to divlje toviliste!!! Dokle cemo to trpeti?!
Posle nam iz Mitrovice kazu da smrdimo po svinjama, sve zbog Nikole Lodjinovica koji nam decu truje dok treniraju, a i nas dok navijamo!

Komentari su zatvoreni.