Trijumf Dušana Žeravića na Međunarodnom Kik Boks takmičenju „BALKANS BEST FIGHTERS“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jagodina je bila poprište za oko 500 boraca iz različitih zemalja poput BiH, Bugarske, Moldavije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke, Slovenije i Srbije koji su se takmičili na međunarodnom kik boks takmičenju „BALKANS BEST FIGHTERS“. Među njima se istakao član kluba Jiu jitsu MMA Bezbednost SM, Dušan Žeravić, koji je pokazao izuzetnu borbenost i veštinu.

Dušan je nastupio u disciplini „Lou Kik“, u kategoriji „Mlađi junior“ s težinom do 57 kilograma. Njegov trnovit put do vrha obuhvatao je dva meča: prvi protiv borca iz Moldavije, a drugi protiv borca iz Srbije. Svojim neverovatnim umećem i odlučnošću, Dušan je ostvario dve uzastopne pobede, osvojio prvo mesto i zlatnu medalju.

Ovaj sjajan uspeh nije samo lična pobeda Dušana, već i dostignuće za klub i njegovog trenera. Čestitke stižu sa svih strana, slaveći izvanredan rezultat koji je Dušan postigao na ovom prestižnom takmičenju.

Dušanov trijumf predstavlja primer posvećenosti, veštine i upornosti koja je neophodna za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Njegova zlatna medalja svedoči o njegovom talentu i posvećenosti ovom sportu.

Ostaje samo još jednom čestitati Dušanu na ovom izvanrednom dostignuću i poželjeti mu još više uspeha u budućim sportskim podvizima.

Možda Vam se svidi i