Ponedeljak počinje uz -5 stepeni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prognoza za narednu sedmicu deluje prilično hladno i promenljivo. Izgleda da će biti ledeno s povremenom kišom, posebno u početku sedmice. Važno je obratiti pažnju na biometeorološku prognozu, koja ukazuje na potencijalno nepovoljan uticaj na određene zdravstvene stanja, posebno kod cerebrovaskularnih bolesnika i osoba s visokim krvnim pritiskom. Budite oprezni i pripremite se za hladnije dane.

Na pragu je sedmica koja će zasigurno doneti hladne temperature, bez obzira na nedostatak snega, ali uz povremenu pojavu kiše. Za Mitrovčane, očekuje se ledeno vreme koje će, prema prognozama, biti izuzetno hladno. U ponedeljak, temperatura će se kretati od -5 do 4 stepena uz umereno oblačno nebo i slab do umeren jugoistočni vetar. U kasnim večernjim i noćnim satima, područje košavskog vetra moglo bi se pojačati.

Nastavljajući s ovim hladnim trendom, utorak će biti nešto topliji, s temperaturom od -1 do 7 stepeni, ali i dalje prilično hladan. Sreda će biti oblačna, uz mogućnost kiše i temperatura će se kretati od 1 do 7 stepeni.

Pred kraj nedelje, tačnije u petak, očekuje se sličan scenario . Ipak, petak će doneti suvo i vedrije vreme, s minimalnom temperaturom od -1 stepen i maksimalnih 7 stepeni.

Sre

Možda Vam se svidi i