Tribal MMA Sirmium osvaja medalje na Serbian Grappling International Cup

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – Na najvećem regionalnom BJJ NO GI takmičenju Serbian Grappling International Cup u kojem je učestvovalo preko 430 najboljih boraca u Srbiji i regionu, Tribal MMA Sirmium je nastupao sa tri takmičara. Vladimir Galetić je u klasi starijih juniora osvojio srebrnu medalju. Uroš Mitrović je u klasi seniora -84kg osvojio bronzanu medalju i Marko Ćetković je u klasi seniora +100kg morao da se zadovolji petim mestom.

„S obzirom da je Klub Tribal MMA klub i da je grappling samo jedan segment naše borbe, i to sa sasvim drugačijim stilom i izvođenjem tehnika, rezultati su i više nego dobri. Za tri meseca koliko smo u rvačkom i grappling savezu Srbije, učestvovali smo na dva takmičenja. Na prethodnom NO GI CHALLENGE je nastupao Uroš Mitrović koji je nakon niza spektakularnih pobeda osvojio zlatnu medalju.“

Rukovodstvo kluba čestita takmičarima na ostvarenim rezultatima i dodaje da planira od iduće godine da postane deo i Kikboks Saveza Srbije tako da će nastupati u skoro svim borilačkim sportovima.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar