Tradicionalni “Ivanjdanski turnir” u malom fudbalu počeće 1. jula na terenu Osnovne škole “Branko Radičević” u Bosutu.

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. „Ivanjdanski turnir“ u malom fudbalu započinje 1. jula na terenu Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bosutu. Organizatori su spremili niz iznenađenja i nagrada za sve učesnike ovog tradicionalnog takmičenja.

Po rečima organizatora, ekipe će biti podeljene u više grupa u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, a nakon toga 2 ekipe iz svake grupe prolaze dalje u nokaut fazu. Ovo je odlična prilika za timove da pokažu svoje veštine i takmiče se sa najboljima.

Turnir je međunarodnog karaktera jer se očekuje učešće ekipe iz Republike Srpske, što će dodatno obogatiti takmičenje.

Prva nagrada na turniru nosi 100.000 dinara, što je zavidan iznos koji će motivisati ekipe da daju sve od sebe. Za ekipu koja se nađe u finalu, iako doživi poraz, organizatori su obezbedili nagradu od 40.000 dinara, dok će trećeplasirani tim biti nagrađen sa 10.000 dinara.

Uz novčane nagrade, organizatori su takođe obezbedili i posebne individualne nagrade. Najboljem strelcu, najboljem igraču i najboljem golmanu turnira biće dodeljene zaslužene nagrade. Ovo je dodatni podstrek za pojedince da pruže svoj najbolji nastup i istaknu se tokom takmičenja.

Ovogodišnji turnir će biti poseban i po tome što će se odigrati na potpuno novoj podlozi. Novi teren pruža idealne uslove za igru i omogućava igračima da pokažu svoje veštine na najbolji mogući način. Sigurno je da će ova promena doprineti atraktivnosti turnira i podići nivo takmičenja.

Ekipe koje žele da učestvuju na turniru mogu se prijaviti do 30. juna. Vreme je ograničeno, stoga se ohrabruju sve zainteresovane ekipe da se prijave što je pre moguće kako bi osigurale svoje mesto na ovom takmičenju.

Možda Vam se svidi i