Telo Aleksandra Jovanovića nađeno u Savi kod Šapca. „Srušio mi se svet kada sam video njegovo telo“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Telo mladića pronađeno je u utorak u Savi u blizini Mišara kod Šapca, posle 31 dan potrage.

Prema prvim informacijama, otac Aleksandra, Slobodan Jovanovič, danas je potvrdio da je telo pronađeno u Savi kod Šapca, Aleksandar Jovanović

Tačne podatke daće toksikološka analiza, koja se očekuje u narednih nekoliko nedelja.

Telo mladića pronašali su pecaroši. I otac Aleksandra Jovanovića, Slobodan, potvrdio je za Ozon da ga je policija obavestila o tome da je u pronađeno telo mladića, a on ga je danas i prepoznao.

Konačno smo našli moje dete, Aleksandar je svoju priču na ovoj zemlji završio. Jako mi je teško, bez obzira na saznanje da je skočio, postajao je tračak nade da čujemo smo neku srećniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. Jako mi je teško, nezamislivo je da postoji ovakav osećaj tuge. Moja porodica i ja patimo za Aleksandrom, ne znam šta bih rekao, bar sam našao svoje dete, rekao je Slobodan Jovanović.

Nakon 31 dan potrage pronađeno je telo njegovog sina Aleksandra. Otac, Slobodan sa porodicom, svakodnevno je tražio svog sina, bez predaha. Slobodan Jovanović je posebno istakao da se zahvaljuje svima onima koji su proteklih mesec dana, odnosno do pronalaska tela živeli i saosećali s njegovom porodicom.

Ništa čoveka na ovakvu vest ne može pripremiti. Današnji dan je bio najgori dan u mom životu. Jutros sam bio u MUP-u Srbije, i nažalost potvrdio da se radi o telu moga sina. Srušio mi se svet kada sam video njegovo telo.

Aleksandar Jovanović (18), iz Sremske Mitrovice, koji izašao iz porodične kuče 15. aprila, juče, mesec dana kasnije, njegovo telo je pronađeno.

Aleksandr Jovanović biće sahranjen u petak, 19. maja na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Sahrana je zakazana za 12:00 časova.

Možda Vam se svidi i