Studio „Olena“ prikazao baletske veštine na godišnjem koncertu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Studio „Olena“, poznat po modernim i klasičnim baletskim predstavama, nedavno je održao godišnji koncert u prostoru PSC „Pinki“. Događaj nije samo prikazao rad studija tokom drugog polugodišta, već je odao priznanje posvećenosti i zalaganju njegovih studenata sertifikatima o postignućima i diplomama.

Koncert je pružio platformu učenicima da predstave svoje talente kroz raznovrsne koreografske predstave. Atmosfera je bila ispunjena lepotom, smehom i gromoglasnim aplauzom publike. Koncert je za članove Studija označio uspešan završetak sezone.

Od srca se zahvaljujemo Nemanji Crniću, Sandri Štetini i direktoru PSC „Pinki“ na podršci i doprinosu uspehu ovog koncerta. Njihova posvećenost je odigrala važnu ulogu u tome da ovaj događaj bude nezaboravno i prijatno iskustvo za sve uključene, naglasila je Olena Rimac.

Studio „Olena“ nastavlja da neguje negujuće okruženje za ambiciozne baletske igrače, pružajući im priliku da pokažu svoj talenat, izraze svoju strast i rastu kao umetnici. Godišnji koncert služi kao svedočanstvo o napornom radu, disciplini i umetničkom razvoju koji su učenici postigli tokom sezone.

Možda Vam se svidi i