Stanarima zgrade u Kralja Petra rešen problem lima na krovu, ostaje pokrivanje

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Nevreme koje je pogodilo Sremsku Mitrovicu oštetilo je brojne objekte. Komunalne ekipe od prvog dana rasklanjaju posledice štete. U Sremskoj Mitrovici je proglašena vanredna situacija, koja je još na snazi.

Stanari zgrade u ulici Kralja Petra I broj 82, stanovi na poslednjem spratu u subotu, 22. jula, su plivali u vodi. Na ovoj zgradi deo krova se odvojio tokom olujnog nevremena u sredu. U subotu, kada je Sremsku Mitrovicu zadesilo jiš jedno nevreme, obilna kiša, u ovoj zgradi u stanovima ispod krova nastala je poplava i nestala struja.

Mitrovčani prijavljuju štetu: poslednji sprat zgrade prokišnjava, poplava u kući bez krova – Ozon Media

Na poziv stanara, grad Sremska Mitrovica je obezbedio mehanizaciju i danas uklonio lim na krovu zgrade, koji je pretio da padne u dvorišni deo ili na samu ulicu Kralja Petra I.

Stanarima je sada jedna muka manje, ali ostaje da se sanira i krov koji je sada bez pokrivke a kako je najavljena kiša i narednih dana, stanari traže rešenje i za ove radove. Problem koji sada imaju je nemogućnost pronalaska majstora koji bi uradili pokrivanje, kako kažu stanari „bar najlonom“ kako se ne bi ponovila subota i ponovo poplavljeni stanovi.

Možda Vam se svidi i