Sremskomitrovačke gimnastičarke osvajaju drugo mesto na Državnom prvenstvu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gimnastičarke iz Sremske Mitrovice, Sofija Vučenović, Vanja Zorić, Tamara Stojaković i Milana Gajevac, postigle su izvanredan uspeh na nedavno održanom Državnom prvenstvu u Kostolcu, osvojivši drugo mesto u svojoj kategoriji.

Tim devojčica, koje su se takmičile u “C” programu u kategoriji VII i VIII razreda, predvođen je trenerom Mlađenom Jakovljevićem. Njihov trud, posvećenost i veštine došli su do izražaja, osvajajući zapaženo drugo mesto na nacionalnom prvenstvu.

Ovo postignuće predstavlja ponos ne samo za same gimnastičarke već i za čitavu Sremsku Mitrovicu. Njihova predanost treninzima, stručno vođstvo trenera i podrška roditelja bili su ključni faktori ovog izvanrednog rezultata.

Državna takmičenja pružaju priliku za prikazivanje sportskog talenta i truda mladih sportista, a uspeh ovog tima iz Sremske Mitrovice samo je jedan od primera izuzetnih dostignuća u gimnastičkom svetu. Ova grupa mladih sportistkinja pokazala je visok nivo veština i angažmana, ostvarujući rezultat koji se može smatrati inspirativnim za sve mlade koji se bave sportom.

Možda Vam se svidi i