Spremite se za kulinarski obračun: Sačijada se vraća u Laćarak!

Od strane Ozon
0 komentar

U Laćarku će se održati uzbudljiva Sačijada

Selo Laćarak se sprema za drugo izdanje dugo očekivane Sačijade, koja je zakazana za nedelju, 28. maja 2023. godine. U organizaciji Mesne zajednice Laćarak i Udruženja Kraljevina Srbija, Sačijada pod nazivom „Pod sač bato, “ obećava da će biti proslava za pamćenje. Događaj će takođe imati namenski program za decu, koji će obezbediti zabavu za celu porodicu.

Dostupna ograničena mesta:

Sa ograničenjem od 15 timova koji učestvuju, ostala su samo dva preostala mesta za takmičarski deo događaja. Najuspešniji timovi imaće priliku da osvoje prestižne trofeje, vredne nagrade i medalje u znak uspeha.

Učešće na Sačijadi je potpuno besplatno. Svaka ekipa će dobiti 3 kilograma svinjskog mesa i posebno dizajniranu majicu za događaje. Za prijavu zainteresovani timovi mogu da se jave Borku na broj telefona: 063268235. Delujte brzo i obezbedite svoje mesto na ovom uzbudljivom takmičenju.

Sačijada će se održati na dečijem igralištu „Dečiji svet“, uz živu i živu atmosferu za sve prisutne. Međutim, u slučaju kiše, Sačijada će biti pomerena za narednu nedelju. Učesnici i posetioci će biti blagovremeno obavešteni o bilo kakvim promenama kako bi se svima osigurala udobnost.

Selo Laćarak sa nestrpljenjem iščekuje predstojeću Sačijadu, organizovanu u saradnji Saveta opštine Laćarak i Udruženja Kraljevina Srbija. Sa ograničenim brojem mesta za timove, učesnici se podstiču da se odmah registruju kako bi obezbedili svoje mesto u ovom uzbudljivom takmičenju. Sačijada obećava nezaboravno iskustvo za sve, a najuspešnije ekipe očekuju uzbudljive nagrade. Ne propustite ovu svečanu proslavu zajednice i kulinarske izvrsnosti.

Uredi članak „Prva SAČIJADA u Laćarku“ ‹ Ozon Media — Vordpres

Možda Vam se svidi i