Sportski spektakl: “Mega MIS” ponovo u Sremskoj Mitrovici!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Povodom nadolazećih uskršnjih praznika grad Sremska Mitrovica upriličiće sportski košarkaški spektakl. U PSC „Pinki“ odigraće se utakmica „Aba Admiral Bet“ lige između KK „Mega Mis“ i KK „Budućnost Voli“ iz Podgorice.

Utakmica će se igrati u subotu 8. aprila s početkom u 19:00 časova u PSC „Pinki“.

Povodom predstojeće utakmice, medijima se obratio Bugadžija Saša, vd. direktor PSC „Pinki“ koji je pozvao sugrađane da se u što većem broju odazovu ovom košarkaškom spektaklu.

„Želim da vas pozdravim, upriličićemo jednu veliku utakmicu, jedan spektakl. Želimo da se odužimo ljubiteljima sporta, ponovo ćemo gledati košarku Evropskog kvaliteta. Mnogi su bodrili „Megu“, ovo je na jedan način i njhova želja, bili smo svedoci lepog perioda iza nas, ljudi iz „Mege“ su prepoznali grad i imaju poverenja u nas. Zaigraće „Mega“ ponovo kod nas na parketu. Učinićemo sve da organizacija bude na najvišem nivou. Pozivam sve ljubitelje sporta  i košarke da napunimo halu.“ rekao je Bugadžija.

Nemanja Crnić, sportski sekretar grada Sremska Mitrovica rekao je da će subota biti praznik sporta, da je iznad „Aba“ lige samo „Evroliga“.

„Ova utakmica će se odigrati u Mitrovici, bitna je za buduće klince, potrudićemo se da što više dece bude na tribinama i da se možda opredele za ovaj sport.“ dodao je Crnić.

„Mega“ je svoju prethodnu utakmicu odigrala 03.04. protiv Crvene Zvezde, gde je poražena rezultatom 78:87.

Možda Vam se svidi i