SNS izlazi iz koalicije sa SPS u Sremskoj Mitrovici ?!

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Kako saznajemo. Srpska napredna stranka planira izlazak iz koalicije sa socijalističkom partijom Srbije (SPS) u Sremskoj Mitrovici.

Jedan od uzročnika je nelegalna gradnja u centru grada Sremska Mitrovica. Nezvanično, najavljeno je rušenje nelegalne gradnje.

Iz izvora saznejemo da je gradska vlast osudila nelegalnu gradnju i upozorila da će svi počinioci odgovarati za to.

Istovremeno, kako saznajemo očekuje se da će Danijel Babić, zamenik predsednika Skupštine grada, biti smenjen sa ovog mesta.

Iz lokalne samouprave su objavili da je nelegalna gradnja započeta u Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici kod „Partizanovog“ igrališta, odnosno postavljanja objekta bez prethodno izdate građevinske dozvole.

“Tako nešto je nedopustivo u našem gradu, tako nešto je za krajnju osudu i tako nečemu mora konačno da se stane na kraj. Građevinska inspekcija je reagovala, zatvorila je gradilište, ali bih pozvao nadležnu inspekcijsku službu da hitno naloži meru rušenja, odosno uklanjanja bespravno postavljenog objekta. Zakonski propisi moraju da se poštuju, posebno u oblasti izgradnje. Zakon važi za sve i neka ovo bude opomena za sve one koji misle da mogu da rade mimo zakona, a posebno opomena onima koji misle da bespravno mogu da grade u našoj Sremskoj Mitrovici”, rekao je Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice.

Možda Vam se svidi i