Sirmium ostvario nove uspehe na Sportskim igrama mladih u Rumi

Od strane Ozon
1 komentar
Sirmium osvajač zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja na Sportskim igrama mladih

SREMSKA MITROVICA. Sportske igre mladih donele su Sirmiumu velike uspehe i oduševljenje ovoga puta u Rumi. Mladi sportisti iz Sirmiuma su se istakli svojim izvanrednim nastupima i osvojili brojne medalje.

Ognjan Tubić je zasijao na trci na 60 metara i osvojio zlatnu medalju, pokazavši izuzetnu brzinu i talent. Njegov uspeh je bio izuzetan i donosi veliku radost Sirmiumu.

Pored Ognjana Tubića, i ostali mladi sportisti iz Sirmiuma su se istakli na Sportskim igrama mladih. Maša Ilić, Lara Džever i Relja Miletić su osvojili srebrne medalje, dok je Vuk Ilić stigao do bronzane medalje. Dunja Josimović je takođe osvojila bronzanu medalju, doprinoseći uspehu ekipe.

Posebno treba pohvaliti ekipu „Vatrica“ koja je ostvarila pobedu i plasirala se dalje. U sastavu ekipe su bili Vuk Došen, Andrej Nikolić, Uroš Petrović, Andrea Maričić, Relja Miletić, Dunja Josimović, Lara Džever i kapiten Ognjen Tubić, a vođa ekipe je bio Aca Petrović. Njihova sjajna igra i timski duh doneli su im zasluženo mesto u narednom krugu takmičenja.

Sirmium je ponosan na svoje mlade sportiste koji su dostojno predstavljali svoj grad na Sportskim igrama mladih. Njihov talenat, rad i posvećenost su rezultirali osvajanjem zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja. Ovi uspesi su samo potvrda da Sirmium ima izuzetan sportski potencijal i da će nastaviti da se ističe i u budućnosti.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Zoran 05.06.2023. - 7:34 am

Informisite se pre nego sto napisrte tekst. Imate dosta netacnih podataka.

Komentari su zatvoreni.