Izuzetni rezultati na Republičkom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“: Uroš Stojšić prvi, ekipa Srema druga

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Od 2. do 3. juna, u Beogradu je održano Republičko takmičenje pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju“. Učenik Uroš Stojšić iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ ostvario je izuzetan uspeh osvojivši prvo mesto na takmičenju.

U jakoj konkurenciji od 26 regiona Republike Srbije, ekipa Srema se istakla osvojivši drugo mesto u ekipnom plasmanu. Pored Uroša Stojšića, ekipu su činili i Iva Lukić, koja je zauzela četvrto mesto iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki“, Doroteja Krstić sa šestim mestom iz OŠ „Sveti Sava“, i Daniel Žarković s devetim mestom iz OŠ „23. oktobar“ u Golubincima.

Mentori ove izuzetne ekipe su Biljana Gavrilović, Mirjana Karastanković i Zlatko Pavelić, koji su podržavali i usmeravali talente mladih takmičara.

Posebno se ističe da će Iva Lukić biti deo ekipe koja će se pripremati za Evropsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Crnoj Gori, što predstavlja veliku čast i priznanje za njeno znanje i angažovanje u oblasti saobraćaja.

Ovi sjajni rezultati potvrđuju ne samo talent i trud učenika, već i važnost edukacije o saobraćaju i promovisanja bezbednosti na putevima među mladim generacijama.

Možda Vam se svidi i