Sin Đorđa Balaševića snima film: Kadrovi i u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Aleksa Balašević, sin Đorđa Balaševića, jednog od najpoznatijih i najvećih kantautora s naših prostora, snima svoj prvi filma. Aleksa je napisao scenario za projekat radnog naslova „Megdan film“. Radnja prati borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove što u ringu, što u životu. Jedan deo filma, snimao se danas u Sremskoj Mitrovici. Ekipa snimatelja je u prolazu „Zeleno drvo“ pripremila i snimila nekoliko kadrova.

Kako je ranije rekao producent, radnja filma će pratiti nekoliko ljudi, dok će glavna uloga govoriti o „momku koji radi ‘na vratima’ i koji sa vrata ugostiteljskog objekta u maloj Srbiji želi da ode pred velika svetla Las Vegasa“.

Početkom prošle godine Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, završio je scenario i kasting za film „Megdan” i najavio njegovo snimanje za april 2023. Film će pratiti nekoliko različitih ljudi koji nastupaju na Megdanu. Jedna od glavnih uloga ovog ostvarenja pripala je glumcu Vojinu Ćetkoviću. 

Glavne uloge igraće Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, deo projekta je i legendarni Petar Božović, kao i glumci Aleksandar Gavranić i Miljan Davidović.

Možda Vam se svidi i