Semir Gicić: Monokomedija „Beskompromisni stend-ap“ stiže u pozorište „Dobrica Milutinović“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pozorište „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici ugostiće glumca i dramaturga Semira Gicića, koji će izvesti svoju jedinstvenu monokomediju pod nazivom „Beskompromisni stend-ap“. Ovaj originalni umetnički performans će se održati u nedelju, 29. oktobra 2023. godine, s početkom u 20 časova na Velikoj sceni pozorišta.

Cena ulaznice za ovu monokomediju iznosi 1000 dinara, a sve potrebne informacije i rezervacije ulaznica možete dobiti pozivom na broj telefona 022/615-115.

„Beskompromisni stend-ap“ je monokomedija koja istražuje temu „Male stvari koje nas vežu“. Semir Gicić se fokusira na svakodnevne situacije koje povezuju male ljude i stvara jedinstven i dubok umetnički doživljaj. U njegovim nastupima nema prostora za psovke, političke teme, stereotipe o muško-ženskim odnosima, viceve, jeftine metafore, pevanje, ili igru. Umesto toga, publika može očekivati sat i po vremena duboke analize ličnosti kojima nedostaju osnovne ljudske osobine, životnih situacija i predrasuda o različitim vrstama ljudi.

Monokomedija „Beskompromisni stend-ap“ je do sada izvedena više od 100 puta, širom regiona, uključujući Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, i Hrvatsku. Semir Gicić je tokom svojih nastupa osvojio publiku svojim jedinstvenim pristupom komediji i kritičkim razmišljanjem o svakodnevnim temama.

Pozorište „Dobrica Milutinović“ poziva sve ljubitelje stend-apa i kvalitetnog umetničkog izraza da se pridruže ovom neobičnom i zanimljivom performansu i dožive jedinstvenu atmosferu Semira Gicića uživo. Ulaznice su u prodaji, a mesta su ograničena, stoga požurite i rezervišite svoju kartu što pre

Možda Vam se svidi i