SBC 48 Revenge: Mitrovčanin Luka Filka i Dušan Lepojev u okršaju Bare Knuckle Boxing-a

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – Velika internacionalna borilačka manifestacija SBC 48 Revenge predstavlja novo uzbuđenje za ljubitelje MMA sporta, a posebno za one koji prate Borbu Bez Rukavica (Bare Knuckle Boxing). Očekuje se duel između poznatog Mitrovčanina, Luka „The Butcher“ Filka i iskusnog boksera Dušana „Duća“ Lepojeva, koji će se odigrati u Odžacima 15. decembra.

Luka Filka, već dobro poznat ljubiteljima borilačkih sportova, vraća se na SBC Revenge oktagon, ovog puta ulazeći u ring prema pravilima Bare Knuckle Boxing-a. Njegov protivnik, Dušan „Duća“ Lepojev, nosi impresivnu boksačku karijeru s 60 borbi, istaknutim postignućima na prvenstvima države i Vojvodine, kao i zavidnim trenerskim iskustvom s osvajačima evropskih i svetskih medalja.

SBC Revenge publika će s nestrpljenjem iščekivati ovaj meč koji predstavlja spoj mladosti i gladnosti u liku Luka Filke i iskustva i samouverenosti u Dušanu Lepojevu. Ovo će biti jedinstveno okršaj boksera, dodatno začinjen pravilima Bare Knuckle Boxing-a, pružajući publici uzbudljivu borbu punu napetosti i neizvesnosti.

Očekuje se da će ovo biti još jedan uzbudljiv trenutak u SBC 48 Revenge, gde će se spojiti dva različita borilačka sveta, donoseći publici ne samo izazovnu borbu već i priliku da uživa u spoju različitih stilova i iskustava na borilačkom terenu.

Možda Vam se svidi i