Sabotaža u Laćarku: Zemlja namerno bačena na letnji put između ulica Savska i Vašarska

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Laćarak. Nepoznata osoba je namerno bacila zemlju na letnji put koji povezuje ulice Savska i Vašarska u Laćarku, s namerom da onemogući meštanima korišćenje ove brze rute. Ovaj letnji put, iako atarski, često se koristi kao alternativni prolaz između dve ulice. Uzrok sabotaže još uvek nije poznat, ali komunalna policija će danas izaći na teren kako bi istražila ovaj incident.

Letnji put, iako atarski, često je korišćen kao skraćeni putni pravac od strane meštana. Meštani su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog ove neprijatne situacije i traže da se pronađe odgovorna osoba. Takođe, meštani tvrde da ne znaju ko bi ovo mogao učiniti i dodaju da je ova deonica nasuta i sređena kako bi stanovnici ovog dela Laćarka koristili deo puta za izlazak na parcele.

Komunalna policija je odmah obaveštena o incidentu i danas će izaći na teren kako bi istražila ovaj slučaj sabotaže. Cilj istrage je identifikacija počinioca i preduzimanje neophodnih mera kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Lokalna zajednica se nada da će se ovaj problem brzo rešiti i da će letnji put ponovo biti pristupačan i siguran za korišćenje.

Možda Vam se svidi i