Raspisan Javni poziv za sufinansiranje mera u sprovođenju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

Od strane Ozon
0 komentar

Opština Sremska Mitrovica raspisala je Javni poziv za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Sremska Mitrovica . Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Domaćinstva koja ispunjavaju uslove za dodelu sredstava na osnovu Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Sremska Mitrovica za 2023. godinu mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva.

Program energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova sprovodi se u cilju finansijske podrške domaćinstvima i predstavlja direktnu pomoć građanima koja će im omogućiti značajne uštede u potrošnji svih vidova energije, kako toplotne, tako i električne.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji gradske opštine Sremska Mitrovica.

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji gradske opštine Sremska Mitrovica.je objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Sremska Mitrovica.

JAVNI POZIV OVDE

Možda Vam se svidi i