Radar: Pratite stanje na mitrovačkim ulicama

Od strane Ozon
0 komentar

Pratite saobraćaj u Sremskoj Mitrovici na Ozon Media: Gužve, zastoje, i radare možete prijaviti na 066 80 38 762

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici, možete pratiti aktuelna dešavanja u saobraćaju na Ozon Media platformi. Bezbednost i efikasnost saobraćaja su od velike važnosti, stoga je važno biti informisan o eventualnim gužvama, zastojima i prisustvu radara na putevima.

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.

Važno je da se pridržavate ograničenja brzine i poštujete saobraćajna pravila kako biste doprineli bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Radari su postavljeni kako bi se smanjila brzina i sprečile neželjene situacije. Ukoliko primetite prisustvo radara na određenoj lokaciji, možete obavestiti Ozon Media putem prijavljivanja na navedeni broj.

Radar na silasku sa Venca, u smeru ka Novom Sadu.

Nastavlja se rekonstrukcija puta Sremska Mitrovica – Veliki Radinci, zbog čega na ovom putnom pravcu treba voditi računa o brzini kretanja vozila

Pećinci uključenje na auto put

Bosut radar

Laćarak kod semafora zaustavljaju

Pre teretnog mosta prema Mačvanskoj Mitrovici zaustavljaju

Nastavljamo… pratite Ozon Media

Na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila – Ozon Media

Možda Vam se svidi i