Predstoji odličan vikend: Moto susreti još jednom u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Spremite se za adrenalinski vikend ispunjen zvukom motora, sjajnom muzikom i zabavom jer je Sremska Mitrovica domaćin još jednog uzbudljivog moto susreta. I bajkeri i entuzijasti mogu da obeleže svoje kalendare za ovaj izuzetan događaj u organizaciji kluba „Ekcalibur“, obećavajući nezaboravne trenutke od petka do nedelje.

Okupljanje će se održati u dvorištu Auto moto saveza, poznatom mestu gde smo se uvek fantastično provodili. Ove godine, motociklistički skup obećava da će nadmašiti sva očekivanja. Organizatori su se potrudili da obezbede izuzetan niz aktivnosti i atrakcija koje će osvojiti ljubitelje motocikala i dobre muzike i zabave.

Ulaz je besplatan za sve.

Klub Ekcalibur je pripremio program koji će održati prisutne oduševljene tokom čitavog događaja. Od uzbudljivih izložbi motocikala i izložbi do živih nastupa talentovanih bendova, atmosfera će biti naelektrisana. Hrana i osveženje će takođe biti dostupni na licu mest.

Kako se bliži vikend, Sremska Mitrovica očekuje priliv ljubitelja motocikala i muzike iz bliže i dalje okoline. Ovaj moto skup obećava da će biti prilika za pamćenje koja će ostaviti trajni utisak na sve koji prisustvuju.

Klub „Ekcalibur“ vas poziva da budete deo ovog događaja, gde se okupljaju bajkeri i entuzijasti. Spremite se za vikend ispunjen bukom motora, zadivljujućom muzikom i atmosferom čistog uzbuđenja.

Možda Vam se svidi i