Predstava „Pacolovac“: Ulaznica donacija za izgradnju spomen-ploče posvećene Ležimirskim mučenicima

Od strane Ozon
0 komentar

Muzej Srema organizuje pozorišnu predstavu koja obećava da će biti kulturni događaj za pamćenje. Predstava će biti održana u Baroknoj sali muzeja, ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku kako stanovnicima, tako i posetiocima da se urone u svet pozorišta uz podršku značajnog cilja. Predstava pod nazivom „Pacolovac“ biće održana 29. juna sa početkom u 21 sat.

Jedna od posebnosti ove pozorišne manifestacije je to što ulaznica služi kao donacija za izgradnju spomen-ploče posvećene Ležimirskim mučenicima. Prisustvom predstave i doprinosom ovoj plemenitoj stvari, prisutni mogu aktivno učestvovati u očuvanju sećanja na one koji su žrtvovali svoje živote za veći cilj.

„Pacolovac“ obećava nezaboravno pozorišno putovanje, provodeći gledaoce kroz niz emocija i ostavljajući trajni utisak. To je odlična prilika da se ceni umeće izvođača i da se podrži domaća kulturna scena.

Bilo da ste pozorišni entuzijasta, ljubitelj umetnosti i kulture, ili jednostavno neko u potrazi za veče zabave, ovu predstavu u Muzeju Srema ne možete propustiti. Dolaskom, ne samo da ćete uživati u zadivljujućoj pozorišnoj produkciji, već ćete doprineti očuvanju istorije i obeležavanju sećanja na Ležimirske mučenike.

Možda Vam se svidi i