Pozorišno leto započelo promocijom knjige “Mapa oproštaja”

Od strane Ozon
0 komentar

Pozorišno leto „Tragovi“ započelo je sinoć, oduševljavajući posetioce promocijom knjige glumca Siniše Soćanina, „Mapa oproštaja“, u Lapidarijumu Muzeja Srema. Mnoštvo ljudi je prisustvovalo ovom događaju, najavljujući uzbudljive dane koji slede.

Direktorica Pozorišta “Dobrica Milutinović” Jelena Janković pozvala je sve sugradjane da se odazovu u što većem broju i isprate manifestacije.

Tokom trajanja ovog pozorišnog leta, građani Sremske Mitrovice imaće priliku da uživaju u raznovrsnom programu, uključujući dečje predstave, večernje predstave, kao i glumačke radionice koje će upotpuniti celokupno iskustvo. Očekuje se da će svaka predstava privući pažnju publike.
U sredu, 2. avgusta, s početkom u 20 časova, dečja predstava „Ekološka bajka“ razveseliće najmlađe posetioce, dok će u četvrtak, 3. avgusta, od 21 čas biti na programu predstava pod nazivom „Ja o meni“.

U subotu, 5. avgusta, od 20 časova, dramski umetnici Jelena Janković i Vladimir Balašćak će voditi glumačku radionicu, pružajući učesnicima priliku da otkriju i unaprede svoje glumačke veštine.

Nedelju, 6. avgusta, obeležiće zatvaranje Pozorišnog leta predstavom „Terapija“, koja će početi u 21 čas i garantovano ostaviti snažan utisak na publiku.

Pozorišno leto „Tragovi“ donosi svežinu i umetnost u središte Sremske Mitrovice, okupljajući ljubitelje pozorišta svih generacija. Bilo da ste ljubitelj umetnosti, roditelj koji želi da obraduje svoje mališane ili pojedinac željan novih iskustava, ovaj događaj pruža šarolik program. Ne propustite priliku da budete deo ovog kulturnog događaja koji će vam ostati u lepom sećanju.

Možda Vam se svidi i