Poziv na humanu akciju: Davanje krvi u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Srbija – U nastojanju da podrže i unaprede humanost u zajednici, Crveni krst Sremska Mitrovica i Institut za transfuziju Vojvodine udružili su snage kako bi organizovali Gradsku akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Ova akcija će se održati u četvrtak, 26. oktobra 2023. godine, u prostorijama Crvenog krsta Sremska Mitrovica, koje se nalaze na adresi Arsenija Čarnojevića 17. Građani će imati priliku da daju svoj doprinos ovoj humanoj inicijativi u vremenskom periodu od 08:30 do 13 časova.

Poziv se upućuje svim sugrađanima koji su zainteresovani i u mogućnosti da se odazovu na ovu akciju. Davanje krvi je jedan od najplemenitijih činova koje možemo učiniti za zajednicu. Svaka donacija krvi može spasiti život ili poboljšati kvalitet života osoba kojima je potrebna.

Crveni krst Sremska Mitrovica i Institut za transfuziju Vojvodine pozivaju sve sugrađane da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i zajedno učinimo razliku u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša dobrovoljna donacija krvi može napraviti ogromnu razliku i biti svetla tačka u životu osoba koje se oslanjaju na ovu dragocenu podršku.

Možda Vam se svidi i