Judo Klub LSK Laćarak osvojio 4 medalje na međunarodnom turniru u Ugljeviku, Bosna i Hercegovina

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ugljevik – Judo klub LSK Laćarak, predstavljajući Srbiju na 16. međunarodnom turniru u organizaciji Judo kluba Rudar iz Ugljevika, ostvario je izvanredne rezultate. Turnir, koji je okupio oko 350 takmičara iz Republike Srpske, Srbije i Hrvatske, bio je prilika da mladi judisti LSK Laćarak pokažu svoj talenat i veštine.

Judo klub LSK Laćarak poslao je četvoricu hrabrih takmičara na ovaj međunarodni turnir, a svi su se vratili s medaljama oko vrata. Ovi mladi sportisti su svojim izvanrednim nastupima ponosno predstavili svoj klub i zemlju.

Evo lista osvojenih medalja:

  1. Dimitrije Opačić, mlađi pionir u kategoriji do 50kg – Zlatna medalja
  2. Jovana Vorkapić, stariji pionir u kategoriji do 48kg – Zlatna medalja
  3. Tatjana Raković, poletarka u kategoriji do 36kg – Srebrna medalja
  4. Aleksandar Vinčić, mlađi pionir u kategoriji preko 60kg – Srebrna medalja

Rukovodstvo Judo kluba LSK Lacarak izrazilo je ogromno zadovoljstvo ovim izvanrednim uspesima svojih članova. Ovi mladi judisti su uložili mnogo truda i rada kako bi postigli ovakve rezultate, a njihov trud se definitivno isplatio.

Čestitamo Dimitriju, Jovani, Tatjani i Aleksandru na njihovim odličnim rezultatima na ovom međunarodnom turniru. Njihovi uspesi predstavljaju primer vrednog rada i posvećenosti, kako samih sportista, tako i njihovih trenera i kluba. Nastavak uspešnih nastupa i mnogo novih medalja želimo ovim talentovanim sportistima u budućnosti.

Možda Vam se svidi i