Posle Velikih Radinaca radovi na putnom pravcu između Laćarka i Čalme

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Početak dugoočekivane rekonstrukcije puta između Laćarka i Čalme sve je bliži.

Put Laćarak – Ćalma  biće uskoro rekonstruisan po nalogu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infostrukture.

Ministarstvo je izdalo JP „Putevi Srbije“ nalog da izvrši radovi na rehabilitaciji puta Laćarak – Čalma u dužini od 7,7 kilometara.

Rekonstrukcija puta predviđena je od nadvožnjaka iz pravca Laćarka do ulaza u selo Čalma.

Radovi će započeti čim budu završeni na deonici puta od Sremske Mitrovice ka Velikim Radincima, a izvođač radova će biti „Srem-put“ iz Rume.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture odobrilo projekat rekonstrukcije ove saobraćajnice i izdalo nalog za početak radova koji će biti realizovani preko JP „Putevi Srbije“.

Ova važna infrastrukturna inicijativa obuhvata rekonstrukciju puta u dužini od 7,7 kilometara, od nadvožnjaka iznad auto-puta do ulaska u Čalmu. Cilj ovog projekta je unaprediti putnu infrastrukturu, te olakšati putovanje svim korisnicima ove saobraćajnice.

Trenutno se završava druga faza radova na putnom pravcu Sremska Mitrovica – Veliki Radinci. Dužina ove deonice iznosi ukupno 6,3 kilometra, od kružnog toka kod naplatne rampe do centra Velikih Radinaca a završetak radova se očekuje za 90 dana. Radovi na ovoj deonici su započeti 10. juna.

Kreće i sređivanje puta Laćarak – Čalma – Ozon Media

Možda Vam se svidi i