Poginuli Vidosava, Dejan, Aleksandar i dete

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA . U nezamislivom sudaru između „pežoa“ i „pasat“ kojim je upravljao 26-godišnji Boban Đ. iz Prnjavora, podinula je porodica iz Sremske Mitrovice.

Vidosava J. (49), Dejan J. (23), Aleksandar J. (19) i dete starosti šest godina, poginuli su u saobraćajnoj nesreći 27. avgusta, oko 20:30, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u malom naselju Štrbci.

Porodica je obaveštena, saznajemo od prijatelja bliskim porodici. Tela unesrećenih se nalaze u Banja Luci i kako je potrebno, sačekati zvaničan izveštaj, obratiti se ambasadi, porodica sada samo može da čeka. Nezamisliva je ovo nesreća. Porodica je divna, uvek prijateljski raspoložena. Stariji sin se oženio i živi u Mačvanskoj Mitrovici, objašnjava prijatelj porodice i dodaje da su svi zatečeni ovim tužnim informacijama. -Iako, nisu dobre finansijske situacije, kod njih je uvek vladao osmeh.

Po informacijama iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje je obavilo uviđaj na licu mesta uz prisustvo policijskih službenika iz Policijske stanice Prnjavor,tragični incident je odneo živote četvoro ljudi koji su se nalazili u „pežou“. Tužilaštvo intenzivno radi na rekonstrukciji događaja kako bi se razjasnila sva okolnosti ovog tragičnog događaja koji je ostavio dubok pečat tuge u zajednici.

Možda Vam se svidi i