Plivači „Srema“ ostvarili izvanredne rezultate

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U nedelju, 27. avgusta, Čortanovci su bili domaćini Plivačkog maratona „24. dunavske čarolije“, a plivači iz PVK „Srem“ iz Sremske Mitrovice ostvarili su izvanredne rezultate na ovom prestižnom takmičenju.

Na stazi dugoj 3.000 metara, Mateja Vidović je pokazao izuzetnu izdržljivost i brzinu, stigavši kao apsolutni pobednik i osvojivši zlatnu medalju i pehar. Njegova izvanredna performansa naglašava njegovo zavidno plivačko umeće.

U istom događaju, Milica Ljubisavljević je pokazala svoj talenat i veštinu osvajanjem bronzane medalje. Sestre Ljubisavljević, Mirna i Marija, takođe su se istakle svojim plivačkim veštinama, osvojivši srebro i zlato, respektivno, u svojim kategorijama.

Dan pre toga, na „Gospojina 2023“ Plivačkom maratonu u Novom Bečeju, na stazi dugoj 2.500 metara, Mateja Vidović je još jednom potvrdio svoj plivački talenat, osvojivši prvo mesto i zauzevši treće mesto u apsolutnoj kategoriji. Milica Ljubisavljević je bila druga u svojoj kategoriji, i ukupno treća u apsolutnoj kategoriji.

Sestre Mirna i Marija Ljubisavljević su takođe pokazale svoje plivačke veštine osvajanjem drugih mesta u svojim kategorijama. Ovi izuzetni rezultati svih plivača iz PVK „Srem“ svedoče o njihovoj posvećenosti, trudu i talentu, kao i o podršci koju dobijaju od svojih trenera i kolega.

Možda Vam se svidi i