Plivači iz PVK Srem dominiraju: Osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Međunarodnom plivačkom mitingu VIII kupa bratskih gradova Sombor – Baja, Plivački vaterpolo klub (PVK) Srem iz Sremske Mitrovice ponosno je predstavljao dva svoja talentovana predstavnika.

Strahinja Drmanović i Boško Đekić su ostvarili izvanredne rezultate, osvojivši nekoliko vrednih medalja.

Strahinja Drmanović, mladi plivač iz PVK Srem, pokazao je svoju izvanrednu formu na ovom takmičenju. U disciplini 100 metara delfin, Strahinja je osvojio srebrnu medalju, briljirajući svojom snagom i tehnikom. Njegov impresivan nastup doneo mu je još jednu srebrnu medalju u disciplini 100 metara mešovito, dok je u disciplini 100 metara kraul osvojio bronzanu medalju.

Boško Đekić, takođe član PVK Srem, takođe je pokazao svoju izuzetnu plivačku veštinu na ovom Međunarodnom plivačkom mitingu. U disciplini 100 metara kraul, Boško je osvojio bronzanu medalju, dok je u disciplini 100 metara leđno zasluženo stigao do srebrne medalje. Njegov najsjajniji trenutak na takmičenju bio je osvajanje zlatne medalje u disciplini 100 metara mešovito, što je impresivan uspeh za mladog plivača.

Ovi rezultati predstavljaju veliki uspeh za PVK Srem i potvrdu kvaliteta rada u njihovom plivačkom programu. Oba plivača su pokazala izvanredan talenat, upornost i predanost u pripremi za ovo takmičenje, što je rezultat osvajanje medalja.

Izvor: faul.rs

Možda Vam se svidi i