Osnovci iz Rume odlični šahisti!

Od strane Ozon
0 komentar

RUMA. Rumski osnovci-šahisti su u subotu 01.04.2023 i u nedelju 02.04.2023 godine, kao najmasovnija ekipa sa najvećim brojem plasiranih učenika i medaljama nagradjenim na Okružnom takmičenju (održanom u Inđiji 19.03.2023 u OŠ „Petar Kočić“),učestvovali na Republičkom takmičenju u šahu koje se održalo u Nišu u OŠ „Dušan Radović“.

Rumljani su postigli zapažene rezultate osvojivši u pojedinačnoj konkurenciji više od 65% osvojenih poena (Mila Gogić 1.razred OŠ „Zmaj Jova Jovanovic“ Ruma, Una Salihbegović 4.razred OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ Ruma i Anja Mitrović 5.razred OŠ“ Zmaj Jova Jovanović“ Ruma).

U ekipnoj konkurenciji učestvovale su OŠ „Zmaj Jova Jovanović“-Ruma i „OŠ „Dušan Jerković“ -Ruma.
Na ekipnom takmičenju nije postignut ovoliki procenat na ovom najvišem nivou takmičenja što naravno Rumljane neće sprečiti da se i dalje takmiče.

Iz Rume su se takmičili :
Gogić Mila,Adnađević Emilija,Nikolic Andjela,Mićić Nikolina,Marjanovic Mila,Salihbegović Una,Mitrović Anja,Topolić Marko,Slepčević Milan,Dražić Nadja,Matić Mateja,Rogić Vuk,Marinković Filip,Kostić Aleksa,Dupor Luka,Ostojić Aleksa,Golubović Jovan,Đurić Lena,Stojković Milan,Dešić Milica,Likaj Albin,Milinković Jovana-Buđanovci, Milinković
Nevena-Buđanovci,Banjac Dunja-Putinci,Milošević Emilija -Putinci,Lavrnja Saška-Putinci.

Možda Vam se svidi i