Od utorka prijave za još 100.000 turističkih vaučera, u prošloj turi podeljeni za manje od jedan dan

Od strane Ozon
0 komentar
Vlada Srbije odobrila dodatnih 500 miliona dinara za podelu još 100.000 turističkih vaučera. Od utorka, 20. juna, građani koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti za ove vaučere na šalterima pošte, pružajući im uzbudljivu priliku za nezaboravan odmor.

Vlada Srbije još jednom u znak podrške turističkom sektoru omogućava distribuciju turističkih vaučera za promociju domaćeg turizma i podsticanje privrede. Prethodni paket vaučera je podeljeni su za manje od jednog dana.

Približno 4.300 ugostiteljskih objekata uključeno je na listu primalaca vaučera,.

Pravo na prijavu za vaučere za godišnji odmor ima osam grupa, među kojima su penzioneri, nezaposlena lica, primaoci posebnih naknada, negovatelji, ratni veterani, poljoprivredna domaćinstva, studenti i zaposlena lica sa mesečnim primanjima do 70.000 dinara.

Počevši od utorka, zainteresovani mogu da posete svoju lokalnu poštu da se prijave za vaučere. Proces je osmišljen tako da budedostupan svim kandidatima koji ispunjavaju uslove.

Pošto se period registracije otvara 20. juna, pojedinci koji ispunjavaju uslove se podstiču da se odmah prijave za vaučere kako bi osigurali svoje mesto u ovom programu.

Možda Vam se svidi i