Od četvrtka do nedelje „Unosimo svež sadržaj u Sremsku Mitrovicu“: Najava novog Festivala

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Festival In Front of Art će se održati u Sremskoj Mitrovici od 17. do 20. avgusta 2023. godine u organizaciji udruženja građana “Art Front” u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica.

U Sremskoj Mitrovici počinje novi festival koji će obogatiti kulturnu i zabavnu scenu grada. Organizatori kažu su odlučili da unesu do sada neviđeni sadržaj koji će sigurno privući pažnju i zadovoljiti raznovrsne ukuse posetilaca. Za sve zainteresovane, pojedinačne ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara. Međutim, tu je i odlična opcija za one koji žele da provedu više dana uživajući u programu festivala – trodnevni kompleti ulaznica su dostupni po ceni od tri hiljade dinara. Ovaj raznovrstan događaj nudi ne samo bogat kulturni program već i priliku za humanitarne aktivnosti, rekla je Dajana Berisavljević Đakonović iz organizacije festivala.

Ova inicijativa dolazi uz podršku Grada, a predsednik Skupštine Vladimir Pavlović izrazio je punu podršku udruženju koje stoji iza festivala.

Udruženje koje stoji iza ovog festivala već je steklo reputaciju kao sposobna i predana ekipa. Njihova dosadašnja aktivnost, uključujući koncerte i humanitarne događaje, pokazala je da su spremni za organizaciju ovakvog festivala, rekao je Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica. – Ovo je njihova prva godina postojanja, ali su već pokazali da poseduju strast i veštine potrebne za organizaciju uspešnih događaja. Očekuje se da će ovaj festival privući pažnju i privući brojne posetioce. Sa podrškom Grada i entuzijazmom organizatora, verujemo da će ovaj festival dodati novu dimenziju zabavi u Sremskoj Mitrovici,

Od četvrtka 17. avgusta do nedelje 20. avgusta u Sremsku Mitrovicu stižu – Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan.

Osim mužičkog dela, posetioci će imati prilike i da uživaju u festivalu kratkog filma i stand-up komediji sa Nešom Bridžisom i u organizaciji za najmlađe sa Cirkus Animatorima.

Tri festivalska dana, nastupi izvođača  Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan se naplaćuju, svaki dan pojedinačno, u iznosu od 1.500 dinara, dok je poslednji dan festivala besplatan. Poslednji dan festivala je humanitarnog karaktera. Umesto naplaćivanja ulaznica, prikupljaće se dobrovoljni prilozi koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Ceo program festivala:

• Četvrtak, 17. avgust: Festival kratkih umetničkih filmova // Bajaga i Instruktori

• Petak, 18. avgust: Kolja i Grobovlasnici // Nipplepeople

• Subota, 19. avgust: Partibrejkers // Zoster

• Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

Festival će se održati na sportskom stadionu Sokolskog društva “Partizan”.

Možda Vam se svidi i