Mitrovčani, u nedelju su preventivni pregledi u drugoj zdravstvenoj stanici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Dom zdravlja Sremska Mitrovica organizuje preventivne preglede za sve građane. U nedelju, 19. novembra, od 8 do 14 sati, u zgradi II zdravstvene stanice u Ulici Petra Preradovića 2, biće organizovani preventivni pregledi usmereni na kardiovaskularne bolesti i dijabetes melitus.

Ovi pregledi obuhvataju merenje krvnog pritiska, određivanje nivoa šećera u krvi i opšti pregled lekara. Ono što je posebno značajno jeste da za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, niti je neophodno prethodno zakazivanje.

Ovi pregledi su namenjeni osobama koje se do sada nisu lečile od kardiovaskularnih bolesti ili dijabetesa. Cilj ovih preventivnih pregleda je rano otkrivanje mogućih poremećaja zdravlja, omogućavajući pravovremenu intervenciju i lečenje.

Ovakvi pregledi su od izuzetnog značaja za celokupno zdravstveno stanje građana. Ranim otkrivanjem i preventivnim merama, moguće je sprečiti ili smanjiti rizik od nastanka ozbiljnijih oboljenja, čime se direktno utiče na kvalitet života i zdravlje pojedinca.

Dom zdravlja Sremska Mitrovica poziva sve zainteresovane građane da iskoriste ovu dragocenu priliku za besplatne preventivne preglede i tako aktivno učestvuju u očuvanju sopstvenog zdravlja.

Možda Vam se svidi i