Majka polila benzinom i zapalila sina, nije preživeo

Od strane Ozon
0 komentar

Vojvodina – Od posledica teških opekotina u Kliničkom centru Vojvodine jutros je preminuo A.T. (26) iz Srpske Crnje koga je majka polila benzinom i zapalila.

Mladić je, podsećamo, sa opekotinama opasnim po život hitno prebačen na Kliniku za intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine.

Posle sedam dana podlegao je povredama.

Njegovoj majci S.M. određen je pritvor do 30 dana.

S obzirom da je mladić preminuo, predmet će verovatno biti prenet sa Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi na Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, piše RTS.

Dvadesetšestogodišnji Aleksandar T. iz Srpske Crnje, kog je majka navodno polila benzinom a zatim zapalila, preminuo je od zadobijenih opekotina, nezvanično sazpiše zrenjaninski.com.

Nesrećni mladić je prvo zbrinut u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, gde su lekari konstatovali da je zadobio teške telesne povrede. Posle toga je prebačen u Kliniku za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu.

Tragičan događaj se odigrao 1. decembra, u večernjim satima, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji. Prema navodima zrenjaninske policije, S. M. (44) je te večeri, posle svađe, polila svog dvadesetšestogodišnjeg sina zapaljivom tečnošću, nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila.

Dan kasnije, ona je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici, a nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi određen joj je pritvor do 30 dana.

Možda Vam se svidi i