Ljubavna predstava „Srce više nije moje“ stiže u Sremsku Mitrovicu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ljubitelji pozorišta će uživati u ljubavnoj predstavi „Srce više nije moje“, autora Gorana Ibrajtera, u režiji Ivana Petrovića i produkciji Gradskog pozorišta „Semberija“ iz Bijeljine. Predstava će se održati na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 21. oktobra, sa početkom u 20 časova.

„Srce više nije moje“ je drama koja istražuje duboke ljudske emocije i komunikaciju između dvoje ljudi. Naslov sam po sebi predstavlja zagonetku – da li je srce nečije, i ako jeste, čije je? Ova predstava bavi se pitanjima o ljubavi, odnosima i komunikaciji između dvoje ljudi na način koji će vas duboko dirnuti.

Glavne uloge tumače Mirna Jovanović kao Meliha i Nenad Blagojević kao Milorad. Pored njih, predstavu obogaćuju i plesači Mila Mihajlović i Ratko Radić.

Cena ulaznica za ovu predstavu iznosi 600 dinara. Svi zainteresovani mogu da se informišu ili rezervišu ulaznice putem kontakta na telefon 022/615-115.

„Srce više nije moje“ obećava duboku emotivnu priču koja će vas ostaviti razmišljajući o prirodi ljudskih odnosa i komunikacije.

Možda Vam se svidi i