Lafarge donirao najsavremeniji CT skener bolnici u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kompanija Lafarge donirala je najsavremeniji CT skener Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Donacijom najsavremenijeg 80-slajsnog CT skenera bolnici u Sremskoj Mitrovici, u vrednosti od preko 250 000 evra, Lafarge je još jednom potvrdio svoju posvećenost drustveno odgovornom poslovanju i podršci lokalnoi zajednici Sremske Mitrovice.


U skladu sa svojim dugogodišnjim nastojanjima da podrži lokalne zajednice i unapredi društveno odgovorno poslovanje, kompanija Lafarge prepoznala je nužnost unapređenja dravsštvenih resursa u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Donacija ovog najsavremenijeg CT skenera ima za cili pobolišanje dostupnosti i kvaliteta dravštvenih usluga.
Ova značajna donacija odražava predanost kompanie Lafarge unapređenju dravštvenih resursa u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, sa ciljem poboljšanja dostupnosti i kvaliteta zdravstvenih usluga lokalnom stanovnistvu. CT skener predstavlia kliučni instrument u medicinskoj dijagnostici i praćenju pacijenata i omogućava precizno i brzo snimanie unutrašniih struktura tela. Donacija ovog najsavremenijeg CT skenera predstavlja značajan korak u naporima kompanije Lafarge da podrži inovacije u medicinskoj dijagnostici i lečenju u Sremskoj Mitrovici i okolini. Donacija nije samo izraz društvene odgovornosti kompanije, veé i duboke brige za dobrobit lokalne zajednice.
„Kompanija Lafarge je ponosna što može da doprinese unapređenju zdravstvenih usluga u Sremskoj Mitrovici kroz ovu donaciju CT skenera. Verujemo da je podrška lokalnoj zajednici ključna odgovornost svake uspešne kompanije i nadamo se da će ova donacija imati pozitivan uticaj na pružanje medicinskih usluga u ovoj regiji“, izjavio je Dimitrije Knjeginić, direktor kompanije Lafarge.
Osim što će omogućiti brže i preciznije dijagnoze, najsavremeniji CT skener smanjiće potrebu za slanjiem pacijenata u druge medicinske centre i smanjiti vreme čekanja na medicinske preglede. Ovo će biti posebno značajno za pacijente sa ozbiljnim medicinskim stanjima koji zahtevaju hitnu diagnostiku i lečenje.
Kompanija Lafarge je globalni lider u proizvodnji cementa, betona i drugih građevinskih materijala. Sa prisustvom u više od 70 zemalja Sirom sveta, Lafarge se ponosi svojim angažmanom u podršci lokalnim zajednicama i promociji društvene odgovornosti u svim aspektima svog poslovanja.

Možda Vam se svidi i