Kuglaši Srema nastavljaju pobednički niz

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/OZON MEDIA – Kuglaši Srema dočekali su u 13. kolu I Vojvođanske lige ekipu Radničkog iz Novog Sada. Ovo je prva utakmica posle pauze pa su se mogle očekivati oscilacije u igri. Srem je u dramatičnoj završnici uspeo da savlada ekipu Radničkog rezultatom 5-3.


Meč je obilovao sjajnim periodima igre ali i veoma lošim, što se moglo i očekivati posle pauze od skoro mesec dana. Mario Ružecki je savladao Jovanović Veljka dok je Marko Egić odigrao uzbudljiv meč protiv Pejčić Siniše i izgubio za svega par čunjeva. U drugom delu Predrag Kovačić je savladao Jeličić Milorada a Lukač Boris izgubio od Vukov Dragana. Rezultat je bio 2-2 i +67 čunjeva. Treći blok je doneo najviše drame. Anđelko Kličarić je igrao protiv Dragičević Dragana a Ratko Pavlić protiv Molnar Sebastiana.

Kličarić je loše otvorio partiju pa su gosti veoma brzo došli na -10 čunjeva razlike. Pavlić je zato bio raspoložen za igru pa nije dao protivnicima mnogo šanse. Na kraju je rezultat bio 3-3 i +43 čunja, tako da ukupni rezultat bio 5- 3 za Srem.
Utakmica je pokazala da naš tim ima igrače koji mogu da iznesu pobedu pod pritiskom. Ovom pobedom je Srem učvrstio drugu poziciju na tabeli sa 6 bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Dunav.


REZULTATI:
Ružecki Mario (549)

Egić Marko (580)

Kovačić Predrag (562)

Lukač Boris (549)

Kličarić Anđelko (493)

Pavlić Ratko (595)

Možda Vam se svidi i