Kreativni svet čitanja i pisanja u Studiju Sinhro Mozaik u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Studio Sinhro Mozaik pokreće seriju kreativnih radionica usmerenih na čitanje i pisanje tokom jula meseca u Sremskoj Mitrovici. Cilj ovih radionica je da promovišu književnost i umetnost, obezbede prostor za razmenu ideja, podstiču izražavanje rečima, podstiču kreativnost i omogućavaju povezivanje učesnika.

Prvi ciklus radionica namenjen je deci uzrasta od 8 do 14 godina i ima za cilj da unapredi njihove čitalačke i kreativne sposobnosti. Radeći u malim grupama, radionice se fokusiraju na razvijanje jezičkih veština, čitanje književnih dela, pisanje, podsticanje mašte i radoznalosti, unapređenje kritičkog mišljenja i uključivanje u kreativni proces.

Letnje radionice čitanja i pisanja pružaju izuzetnu priliku za one koji žele da letnji raspust provedu na kreativan način otkrivajući tajne pisanja i tumačenja književnih dela.

Učešće u letnjim radionicama čitanja i pisanja nije samo način da se deca odvoje od telefona i igrica tokom njihovog odmora, već i sredstvo da se podstaknu njihovo interesovanje za kreativniju i prijatniju stranu slobodnog vremena kroz druženje, čitanje i kreativno pisanje.

Po završetku ciklusa radionica, svi učesnici će biti predstavljeni u maloj elektronskoj antologiji svojih radova, koja će biti dostupna široj publici za čitanje.

Radionice će se održavati od 3. do 21. jula u prepodnevnim časovima, tri puta nedeljno, a svaka sesija će trajati 90 minuta. Formiranje grupa je trenutno u toku, a prijave su otvorene do 2. jula 2023. godine.

Prijave i više informacija putem imejla mozaik@sinhro.rs ili telefona 066 502 61 45. 

Možda Vam se svidi i